Tunnistaja: Toulouse´i tulistajal oli kaasas videokaamera

Jürgen Tamme
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse politseinikud Toulouse´i juudi kooli ees, kus eile toimus vähemalt neli inimelu nõudnud tulistamine.
Prantsuse politseinikud Toulouse´i juudi kooli ees, kus eile toimus vähemalt neli inimelu nõudnud tulistamine. Foto: SCANPIX

Prantsuse siseminister Claude Gueant tunnistas täna kohalikule meediale, et ta ei tea, kes korraldas eile hommikul Toulouse´is neli inimelu nõudnud tulistamise.

«Me ei tea veel hetkel, kes ta on,» märkis Gueant raadiole Europe 1, kinnitades, et Prantsuse julgeolekujõud teevad kõik kurjategija tabamiseks, vahendas uudisteagentuur AFP.

Seejuures viitas Gueant ühele tunnistajale, kelle väitel oli eile Toulouse´i juudi kooli juures neli inimest tapnud kurjategijal kaelas väike videokaamera.

Seni tabamata kurjategija lasi eile maha nelja- ja viieaastase poisi ning nende isa, 30-aastase rabist õpetaja Jonathan Sandleri, kes tunnistajate sõnul püüdis oma poegi kehaga kaitsta. Surma sai ka kooli direktori seitsmeaastane tütar, kes esialgu viidi raskelt vigastatuna haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles