Suurbritannias üritati mõrvata venelasest ekspankurit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Püstol.
Püstol. Foto: Toomas Huik / Postimees

Suurbritannia pealinnas Londonis tulistati mitu lasku 45-aastase venelasest ekspankuri German Gorbuntsovi pihta, mees on koomas, teatas reedel politsei.

Gorbuntsovi tulistati teisipäeva õhtul Londoni idaosas Canary Wharfi piirkonnas asuvas elumajakompleksis. Politsei teavitas üldsust juhtunust alles reedel.

Ajalehe Daily Mail andmetel sai endine pankur raskelt haavata ja on koomas. Arstide sõnul on tema seisund kriitiline, kuid stabiilne. Väljaandega vestelnud Gorbuntsovi sõprade hinnangul taheti mees vaikima sundida, sest ta nägi pealt pankur Aleksandr Antonovile 2009. aastal Moskvas korraldatud tapmiskatset.

Ajalehega Kommersant vestelnud juristi kinnitusel oli Gorbuntsov hiljaaegu andnud korrakaitseorganitele uue tunnistuse, milles ta seostas veretööga Antonovi kahte äripartnerit.

Daily Maili informatsiooni kohaselt valvab politsei Gorbuntsovi haiglas. Mees on varem väljendanud hirmu, et Venemaale naasmisel ta tapetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles