Saksa röövlid lõikasid hambaarstil hekikääridega sõrme maha

Kadri Veermäe
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hekikäärid.
Hekikäärid. Foto: SCANPIX

Saksamaal otsivad Brandenburgi liidumaa politseinikud kaht meest, kes eile päise päeva ajal röövisid hambaarsti ja lõikasid tal ka hekikääridega sõrme maha.

Röövlid murdsid sisse väikelinnas Fichtenwaldes asuvasse praksisesse ja ründasid jõhkralt hambaarsti, tagudes mehe pead vastu ukseraami.

Kaks meest, kes arvatakse olevat umbes 20-aastased, panid hambaarsti vasaku nimetissõrme hekikääride vahele ja nõudsid raha. Kuigi ohver neile veidi raha ka andis, lõikasid röövlid ikkagi tal sõrme maha ja põgenesid.

Politsei pole veel röövlitele jälile jõudnud, kuid neid on kirjeldatud kui hoolitsemata välimusega ning kapuutse kandnud isikuid.

Ka sõrme pole veel leitud. Oma äri sulgemas olnud hambaarst andis endale pärast rünnakut ise esmaabi ja otsis siis abi lähedalasuvast kaubanduskeskusest. Mees toimetati Potsdami linna, kus talle tehti operatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles