Obama poseerib Rolling Stone'i esikaanel

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajakirja Rolling Stone'i esikaanepoiss on teiseks ametiajaks presidendiks pürgiv Barack Obama.
Ajakirja Rolling Stone'i esikaanepoiss on teiseks ametiajaks presidendiks pürgiv Barack Obama. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide presidendivalimiste lähenedes on valimiskampaania juba alanud, vähemalt kui heita pilk Barack Obama kalendrisse.

Teiseks ametiajaks tagasi pürgiv Obama püüab sel nädalal enda poole võita noori, vahendas AP. Ta esineb ülikoolis, jutusaates Late Night with Jimmy Fallon ja lisaks tuleb homme müügile muusikale ning popkultuurile spetsialiseerunud ajakiri Rolling Stone, mille esikaanepoisiks on Obama.

President andis intervjuu veidi ebatavalisele ajakirjale, kuigi Rolling Stone’i teatakse ka poliitiliste artiklite järgi. Riigipea jaoks oli see eelkõige võimalus pöörduda noorte valijate poole.

President nimetas vastaskandidaadi Mitt Romney poliitikat äärmuskonservatiivseks. Oma tõsiseima probleemina tõi ta esile majanduslikus mõttes rasked ajad, kuid Obama kinnitas, et nendest tullakse võitjana välja, kui tema majanduspoliitika saab aega, et end tõestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles