Iraaklane pidas pulmad kahe naisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iraaklannast pruut.
Iraaklannast pruut. Foto: SCANPIX

22-aastane Iraagi talunik Abdul Rahman Nayef al-Obeidi, kes armus korraga kahte naissesse, otsustas nende vahel valimise asemel hoopis mõlemaga abielluda, kirjutab AFP.


Obeidi ja tema kahe nõo – 17-aastase Intidhari ja 22-aastase Suadi – pulmad peeti 6. aprillil tema perekonna Kesk-Iraagis Tikriti lähedal Al-Laqlaqi külas asuvas kodus.

Peig, kes on oma pere viiest pojast noorim, ütles, et vanematele meeldis tema plaan abielluda ühe õhtu jooksul kahe naisega. Sugulased olid aga esialgu selle mõtte vastu.

«Lõppotsuse langetamiseks kulus mul vähem kui kuu, sest nende pered on mu sugulased ja ma armastan mõlemat tüdrukut,» meenutas Obeidi.

Tähtsaim samm oli aga pruutide nõussesaamine. «Ta ütles mulle: «Me abiellume – mina, sina ja Suad – ühel õhtul, mis sa arvad?», » meenutas Intidhar. «Ja mina ütlesin, et see sobib, kui sa kohtled meid võrdselt.»

Islami reeglite kohaselt võib mees abielluda kuni nelja naisega, kuid peab neid kohtlema võrdselt.

Suadi sõnul oli ta Obeidi ideest esialgu üllatunud, kuid noormees veenis ta ära.

Kõnelusi mõlema naise perega vahendas Obeidi vanem vend Salman.

Peiu isa Nayef Hamidi sõnul on ta oma poja üle uhke, kuigi see on viiest ainus, kes on abiellunud kahe naisega. Hamid kinnitas, et on valmis toetama kõiki oma poegi, kui need peaksid otsustama kaks naist võtta.

Obeidi ema Rasmiya Mohammedi sõnul toetas ka tema oma poega ega soovinud, et too kurvastaks, sest armastab kaht naist.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles