Armeenias sai plahvatuses viga 144 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gaasiplahvatus Jerevanis.
Gaasiplahvatus Jerevanis. Foto: SCANPIX

Armeenia pealinna Jerevani keskväljakul sai reedel vigastada 144 inimest, kui plahvatas suur hulk gaasiga täidetud õhupalle, teatasid võimuesindajad.

Plahvatus kärgatas valitsuspartei parlamendivalimistega seotud kampaaniakontserdil. Algselt liikus informatsioon, et plahvatasid gaasimahutid.

Eriolukordade ministeeriumi esindaja täpsustuse kohaselt sai 144 inimest põletushaavu, kui ootamatult plahvatas korraga suur hulk üritusel kasutatud gaasiga täidetud reklaamõhupalle. Enamuste vigastused on siiski kergemat laadi.

«Enamuse vigastused on kas keskmise tasemega või kergemat laadi, kuid paljud on juhtunust šokis,» ütles tervishoiuminister Harutiun Kuškijan.

Armeenia televisioon edastas kaadreid taevasse kerkivast tulepallist ja pärast plahvatust möllanud kaosest, kus inimesed keset üldist segadust paanikas ringi jooksid ja karjusid.

Ministeeriumi ametniku sõnul pole õnnetuse põhjused esialgu teada, asja uuritakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles