Jerevanis plahvatuses viga saanute arv kerkis 154ni

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jerevanis Vabariigi väljakul eile juhtunud gaasiplahvatuses sai täpsustatud andmetel viga 154 inimest, kellest 76 viibivad haiglaravil.

Eriolukordade ministeeriumi päästetenistuse asedirektori Nikolai Grigorjani sõnul on vigastatutest 25 reanimatsioonis, vahendas RIA Novosti.

Täna kella 11 seisuga võib öelda, et reanimatsioonis olevate inimeste seisund on kas raske või keskmine, lisas Grigorjan.

Armeenia president Serž Sargsjan teatas, et süüdlased tehakse kindlaks ja nad peavad kandma vastutust vastavalt kehtivatele seadustele. Ta lubas, et kõigile vigastatutele osutatakse abi ja kui vaja, siis kutsutakse spetsialiste kohale ka välismaalt.

Politseinikud tegelevad plahvatuse põhjuste uurimisega. Võimalike versioonide seas on isesüttimine, tuleohutuseeskirjade eiramine, kergsüttivate ainete hoidmist puudutavate eeskirjade rikkumine, tervise tahtlik või juhuslik kahjustamine.

Intsident, kus plahvatasid vesinikuga täidetud õhupallid, leidis aset valimiseelsel üritusel. Parlamendivalimised Armeenias leiavad aset homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles