Jaapani diplomaadile esitati USAs süüdistus perevägivallas

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaapani konsulaadis San Franciscos töötanud asekonsul Yoshiaki Nagaya.
Jaapani konsulaadis San Franciscos töötanud asekonsul Yoshiaki Nagaya. Foto: SCANPIX

Ühendriikides California osariigis esitati süüdistus perevägivallas Jaapani diplomaadile asekonsul Yoshiaki Nagayale, süüdimõistmisel võib see tähendada kuni 20-aastast vanglakaristust, teatas eile prokuratuur.

Üleeile 350 000 USA dollari suuruse kautsjoni vastu vabaks pääsenud 32-aastane Nagaya lõi süüdistuse kohaselt oma naist muu hulgas kruvikeerajaga kätte ja peksis tal hambad välja.

«Vägivalda esines alates tõukamisest ja lükkamisest ning lõpetades hammaste väljalöömise ja kruvikeerajaga tagumisega. Ühel korral virutas ta naise pikali ja trampis ta peal jalgadega.

Viimasel korral tõukas ta naise autost välja põhjustades ohvrile kriimustusi näol ja põlvedel,» kirjeldas prokurör Stephen Wagstaffe.

«Siis otsustas naine lõpuks, et nüüd aitab ja pöördus politsei poole,» lisas süüdistaja.
Nagaya seaduserikkumistele ei laiene diplomaatiline puutumatus.

«On puutumatus, kuid mitte sel juhul, kuid sa teed selliseid asju puhtalt eraelus ja veel tema tasemel,» märkis Wagstaffe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles