Suurbritannias hukkus majapõlengus viis last

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maja Derbys, kus põlengus hukkus viis last.
Maja Derbys, kus põlengus hukkus viis last. Foto: SCANPIX

Suurbritannia politsei teatas, et vahistas kaks inimest kahtlustatuna mõrvas pärast seda, kui eile sai Derby linnas majapõlengus surma viis last.

«Kahjuks tuleb meil kinnitada viie lapse hukkumist, ohvrid olid viie- kuni kümneaastased,» ütles Derbyshire´ politseiülema asetäitja Steve Cotterill.

Politseiniku täpsustuse kohaselt on mõrvakahtlusega vahi alla võetud 28-aastane naine ja 38-aastane mees. Cotterilli sõnul said juhtunus vigastada veel kaks täiskasvanut ja 13-aastane laps, keda ravitakse haiglas. Teismelise seisund on kriitiline.

Meedia andmetel on laste isa 57-aastane Mick Philpott, kes sattus ajakirjanduse tähelepanu alla 2007. aastal, kui osales sotsiaalabi-teemalises dokumentaalfilmis. Tollal nõudis ta kohalikelt võimuesindajatelt oma naise ja laste jaoks suuremat maja.

Cotterilli sõnul üritas Philpott kangelaslikult päästa lapsi, kes magasid esimesel korrusel. Põlenguga võitles umbes 30 tuletõrjujat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles