Valitsust moodustav Medvedev pidas nõu Surkovi, Dvorkovitši ja Vainoga

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedeviga (keskel) peavad tema Gorki residentsis nõu valitsusjuhi administratsiooni ülem Anton Vaino (vasakul) ja asepeaministri kt Vladislav Surkov. Paremal on justiitsdirektoraadi ülem Larissa Brõtšjova.
Dmitri Medvedeviga (keskel) peavad tema Gorki residentsis nõu valitsusjuhi administratsiooni ülem Anton Vaino (vasakul) ja asepeaministri kt Vladislav Surkov. Paremal on justiitsdirektoraadi ülem Larissa Brõtšjova. Foto: SCANPIX

Vene peaminister Dmitri Medvedev kohtus seoses tulevase valitsuse struktuuri ja kaadriküsimustega teiste seas ka oma administratsiooni ülema Anton Vainoga.

Lisaks pidas Medvedev nõu asepeaministri kt Vladislav Surkoviga, presidendi justiitsdirektoraadi juhi Larissa Brõtšjova ning presidendi nõuniku Arkadi Dvorkovitšiga, vahendas RIA Novosti.

Prognooside järgi tutvustab Medvedev homme Vene presidendile Vladimir Putinile valitsuse struktuuri puudutavat projekti või ettepanekuid personali koosseisu kohta.

Kuni uue valitsuse moodustamise ja selle ametisse kinnitamiseni jätkavad eelmise kabineti liikmed tööd, olles kohusetäitjad.

Vastavalt põhiseadusele tuleb presidendile tutvustada plaani uue valitsuse koosseisu kohta nädal pärast valitsusjuhi kinnitamist ehk 15. mail. Valitsusjuht Medvedev peab tegema ettepanekuid asepeaministrite ja ministrite kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles