Tüli Neevalinna ühes restoranis nõudis kaks inimelu

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peterburis Revolutsiooni maanteel asuvas restoranis Kamelot sai tüli käigus surma kaks inimest, vahendab Neevalinna uudisteportaal Fontanka.ru.

Korrakaitsejõudude andmetel sisenes eile kella 18 paiku söögikohta mees, kes haavas ühte samas einestanud meest. Ohvri sugulase ja tulistaja vahel puhkes kaklus, milles sai viga tüli algatanud mees.

Vigastusele vaatamata üritas ründaja jalga lasta. Ohvri sugulane sai ta autoga kätte samast lähistelt, pani haavatu autosse istuma ja pöördus tagasi restorani juurde.

Mees jättis ründaja autosse ja naasis söögisaali, et aidata kannatanut, kuid oli juba hilja, sest see oli surnud. Samal ajal suri ka autosse jäänud ründaja, kirjutab Fontanka.ru.

Punakaartlaste rajooni politseijaoskonna esindaja oletusel oli tegemist tellimusmõrvaga. Veretöö ohvriks oli restorani 45-aastane omanik Sarkis Petikjan, vahendab Life News.

Juhtunu uurimiseks algatati kriminaalasi tapmist puudutava paragrahvi alusel, vahendab Interfax.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles