Pakistani bussiplahvatuses sai surma 19 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loode-Pakistanis Peshawari linna lähedal toimunud plahvatuses hukkus 19 inimest, sealhulgas seitse naist ja laps.

Rohkem kui 40 inimest sai surma rünnakus valitsuse poolt renditud bussile, mis viis valitsusametnikud pärast Khyber-Pakhtunkhwa provintsis lõppenud tööpäeva koju, vahendab AFP.

Tegemist oli viimase aja kõige ohvriterohkema rünnakuga Peshawari piirkonnas, mis on olnud Talibani mässuliste ning valitsusametnike, kaitsejõudude ja tsiviilisikute vaheliseks kokkupuutepunktiks.

«Pomm oli pandud bussi alla,» ütles provintsi teabeminister Mian Iftikhar Hussain ajakirjanikele. «Me ei oska täpselt öelda, kui palju valitsusametnikke ja tavareisijaid surma sai, kuid inimkaotused olid suured.»

Politseiametnik Tahir Ayub ütles AFP-le, et vähemalt 19 inimest hukkusid. Teine politseiametnik Shafiullah Khan lisas, et sealhulgas olid seitse naist ja seitsmeaastane tüdruk ning rohkem kui 40 inimest on vigastatud.

Rünnak toimus ainult päev pärast seda, kui kaugjuhitud pomm tappis vähemalt 15 inimest Pakistani edelaosas asuvas linnas Quettas.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles