Mubarakil seiskus süda kaks korda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Egiptuse president Hosni Mubarak.
Endine Egiptuse president Hosni Mubarak. Foto: SCANPIX

Kohalt tõugatud Egiptuse presidenti Hosni Mubaraki, kelle tervis on alates süüdi mõistmisest kriitilises seisundis olnud, defibrilleeriti kaks korda, ütles vanglahaigla allikas AFP-le.

Allika sõnul seiskus Mubaraki süda kaks korda. «Arstid pidid kasutama elektrišokki. Ta on olnud kord teadvusel, kord teadvusetu ning keeldub toidust,» ütles allikas.

Siseministeeriumi allikas ütles AFP-le, et Mubaraki seisund on kriitiline, kuid stabiilne. Ametivõimud kaaluvad tema üleviimist Kairo haiglasse.

Mubarak ei tahtnud minna Torahi vanglasse pärast süüdimõistmist, paludes oma saatjatelt, et nad viiksid nad tagasi Kairo idaosas asuvasse militaarhaiglasse.

Endisele riigijuhile ja tema julgeoleku ülemale määrati eluaegsed vanglakaristused. Tema kahte poega, keda hoitakse hetkel Torahi vanglas, süüdistatakse korruptsioonis.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles