Paet: suurt läbimurret Venemaaga veel pole

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa asevälisminister Vladimir Titov käis koos suursaadik Nikolai Uspenskiga Siselinna kalmistul Pronkssõduri mälestusmärgi juures ning asetas sinna  pärja ja nelgid.
Venemaa asevälisminister Vladimir Titov käis koos suursaadik Nikolai Uspenskiga Siselinna kalmistul Pronkssõduri mälestusmärgi juures ning asetas sinna pärja ja nelgid. Foto: Peeter Langovits

Kuku raadio saates «Välismääraja» kõnelnud välisminister Urmas Paet ütles, et tohutust läbimurdest suhetes Venemaaga, ei saa kindlasti praegu rääkida.


Paet rõhutas, et pilt siin on parem kui mõni aasta tagasi, kuid läbimurdest rääkida ei saa. Ministri sõnul on poliitiliste suhete normaliseerumine protsess ning astuda tuleb väikeseid pragmaatilisi samme.

Taastunud on riikidevahelised konsultatsioonid. Paet arvas, et täna ei saa veel öelda, kas taastumine on pöördumatu. Ta lisas, et enne normaalse kommunikatsiooni taastumist, pole tulemusi oodata.

Paet ütles, et ei maksa kõiki asju politiseerida ning majandussuhted läksid keeruliseks just seetõttu. Ministri sõnul on hetkel märgata, et poliitiline haare on Venemaa majanduses lõdvenemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles