Inglismaal suleti terrorihirmus osa maanteest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa keskosas suleti osa M6 maanteest.
Inglismaa keskosas suleti osa M6 maanteest. Foto: SCANPIX

Inglismaa keskosas tekkis reisibussis kaos, kui üks reisijatest teatas bussis nähtud kahtlasest suitsevast kotist politseile ning seejärel suleti terrori kartuses osa M6 maanteest Lichfieldi linna lähedal.

Politsei sai kõne paanikas reisijalt kohaliku aja järgi 8.20 ning sündmuskohale saabusid lisaks politsei-, tuletõrje- ja kiirabiautodele ka demineerimisrühm, vahendas The Telegraph.

Reisibussis olnud 48 inimest otsiti hoolikalt läbi ning mõne tunni pärast teatas politsei, et vahejuhtum polnud seotud terroriaktiga.

«Me võime kinnitada, et mitte keegi ei saanud viga ja ükski reisija ei olnud maanteel tol hetkel ohus,» ütles Staffordshire politsei esindaja. «Me ei kohtle mitte kedagi kahtlusalusena.»

Prestonist Londonisse teel olnud bussi operaatorfirma Megabus pressiesindaja sõnul aitavad nad politseid, et välja selgitada vahejuhtumi üksikasjad.

Hiljem selgus, et tegu oli olnud elektroonilise sigaretiga, mis hakkas kaasreisija kotis auru eraldama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles