Soome politsei: eestlast ei tulistatud liikuvast autost

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politsei
Soome politsei Foto: www.poliisi.fi

Soome politsei andmetel ei vasta tõele esialgne informatsioon, nagu oleks esmaspäeva öösel Helsingi idaosas Vuosaare linnaosas tulistatud eestlase pihta liikuvast autost, teatas STT.

Helsingi politsei teatel tehti Vuosaare tulistamises vaid üks lask, samuti ei pea politsei väitel paika esialgne informatsioon, nagu oleks eestlase pihta tulistatud liikuvast autost, edastas uudisteagentuur STT.

Agentuuri andmetel on haavata saanud eestlase seisukord endiselt raske, kuid tema elu ei ole ohus.

Politsei uurib tulistamist kui mõrvakatset. Praeguseks on juhtumiga seoses kinni peetud viis meest, neist osasid on varem karistatud uimasti- ja varavastaste kuritegude eest. Kinnipeetute hulgas on nii soomlasi kui ka välismaalasi.

Uurimist juhtiva Kalle Lehmuse sõnul selgub kolmapäeval, kas politsei taotleb mõne kinnipeetu vahistamist.

Kurjategijad tulistasid Eestist pärit 1987. aastal sündinud meest esmaspäeva öösel enne kella 1 Helsingi idaosas Vuosaare linnaosas. Kurjategijad jätsid mehe pärast tulistamist sündmuspaigale lebama ja sõitsid minema.

Politsei leidis kurjategijate kasutatud auto sündmuspaiga lähedalt mahajäetuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles