Hispaanlane andis oma enesetapukavatsusest teada Facebooki kaudu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hispaania mees leiti Bangkoki kesklinnas asuvast korterist surnuna päev enne tema 37. sünnipäeva, mees oli postitanud oma enesetapukavatsuse Facebooki seinale, ütles Tai politsei täna.

Politseid teavitasid eile pärast keskööd mehe mures sõbrad, kes olid sotsiaalvõrgustikus lugenud hispaanlase meeleheitlikke postitusi. Samuti oli mees lisanud foto potentsiaalsest ravimist, mis võis olla tema surma põhjuseks, vahendas The Telegraph.

«Mehe sõbrad andsid meile teada, et nende sõber oli internetti üles laadinud foto mingist ravimist,» ütles kolonelleitnant Apichan Sawasdibud AFP-le. «Tema sõbra apteekrist õde hoiatas, et tegu võib olla surmava droogiga.»

Apichani sõnul oli mees Tais töötanud umbes aasta aega ja sõprade kirjeldusel oli ta rõõmsameelne inimene.

Umbes 30 minutit enne vabasurma minemist oli mees saatnud ülemusele avalduse töölt lahkumiseks. Ta lisas, et põhjenduse saamiseks tuleks tal ühendust võtta tema sõpradega.

«See on selge, et ta sooritas enesetapu, sest korter oli seestpoolt lukustatud,» ütles Apichan.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles