Obama üllatas tütreid Valge Maja kõigi aegade esimese mänguväljakuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Ameerika Ühendriikide esimesed tütred Malia ja Sasha Obama said kolmapäeval koolist koju naastes suure üllatuse osaliseks, kui avastasid Valge Maja aias uhiuue mänguväljaku.


Esimese leedi Michelle Obama pressiesindaja sõnul kukkusid tüdrukud mänguväljakut nähes rõõmust kiljuma ja veetsid seal külma ilma kiuste mängides tund aega, vahendas laste emotsioone uudisteagentuur AP.



Väljakul on neli kiike, liumägi, kindlus ja köitega ronimissein. Samuti leiab sealt piknikulaua 44 USA presidendi nimeplaadiga. See on läbi aegade esimene Valge Maja juurde ehitatud mänguväljak.



Obamadel oli soov ajaloolist ametiresidentsi pisut kodusemaks muuta juba enne Valgesse Majja kolimist ning nüüd saavad Malia ja Sasha aega veeta Valge Maja lõunatiiva juures, et presidendist isa näeks tütreid mängimas, samal ajal kui ta ovaalkabinetis töötab.



10-aastane Malia ja 7-aastane Sasha polnud enne tänavu Valgesse Majja kolimist elanud kusagil mujal peale Chicago. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles