11-aastane poiss hiilis ilma passi ja piletita lennuki pardale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suurbritannias asuv Manchesteri lennujaam alustas põhjalikku uurimist pärast seda, kui 11-aastasel poisil õnnestus ilma passi ja piletita turvakontroll läbida ning Rooma sõita.

Liam Corcoran jalutas dokumente esitamata läbi turvakontrolli ning pääses ilma suurema takistuseta Itaalia pealinna suunduvale Jet2 lennukile, tunnistas lennujaama esindaja, vahendas AFP.

Turvatöötajad ei märganud passi ega pardakaardi puudumist, sest ta astus pardale koos ühe perega, teatas päevaleht Manchester Evening News.

Kaasreisijad märkasid üksikut poissi lennu keskel ning teavitasid pardameeskonda.

«See on meie jaoks äärmiselt tõsine vahejuhtum ning seda uurivad nüüd lennujaama ja-firma ametnikud,» ütles lennujaama esindaja. «See on selge, et dokumente ei küsitud poisilt turvakontrollis ega väravas.»

Manchesteri lennujaamas kõrvaldati uurimise ajaks töölt mitu vahejuhtumiga seotud töötajat.

Esindaja sõnul saadeti Liam sama lennukiga tagasi Manchesteri ning ema kutsuti poisile järele.

Päevalehe Manchester Evening News sõnul jooksis Liam ema juurest ära kesklinnas asuvas kaubanduskeskuses ning sõitis üksinda lennujaama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles