Iltalehti: rahvarohked üritused meelitavad kohale prostituute

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine
Endine Foto: Upload.com

Rahvarohked üritused Soomes toovad tööd juurde ka prostituutidele, seksiäris tegutsevate naiste Pro-toetuskeskuse tegevjuhi Jaana Kauppineni kinnitusel on taoline ilming tõesti olemas.

«Eelmistel aastatel on olnud selline trend, et kõigi suurte ürituste puhul on väidetud, et seal müüakse seksi. Mingil määral pakkumiste arv tõesti suureneb, kuid midagi väga laialdane see siiski pole,» rääkis Kauppinen.

Komissar Tuomo Korhoneni sõnul pole selle nädala teisel poolel toimuval Neste Oil Rallyl intiimteenuste pakkujad politseile seni tööd juurde toonud. «See ei ole meie asi seni, kuni ei toimu kuritegu, kuna intiimteenuste müümine pole seadusega karistatav,» rääkis komissar.

Korhonen ei mäleta, et prostituudid oleks eelmistel aastatel probleeme tekitanud. Rohkem valmistavad peavalu lubade kontroll, suured inimeste hulgad ja näiteks tõrked ralli korralduses.

Prostitutsioon rahvarohkel üritusel eriti ei lokka, kuid mingil määral seda siiski eksisteerib.

Jyväskylä ajaleht Kaupunkilehti kirjutas kunagi Jamaicalt pärit naisest, kus saabus Soome Jyväskylä rallile just intiimteenuseid pakkuma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles