Rootsi politsei pole pangaröövlite tabamisel edu saavutanud

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siniseid IKEA-kotte kandvad mehed lahkuvad pangast, et istuda valgesse Volvosse.
Siniseid IKEA-kotte kandvad mehed lahkuvad pangast, et istuda valgesse Volvosse. Foto: www.aftenposten.no

Rootsi politsei pole siiani tabanud kolme meest, kes eile hommikul röövisid Värmlandi läänis Töcksforsis asuvat hoiupanga kontorit.

Kuna põgenemisel kasutatud sinise Volvo V70 kohta pole kaugemalt mingeid teateid tulnud, siis oletavad politseinikud, et mehed viibivad siiani samas regioonis, vahendas The Local.

Politseinikud kammivad läbi väikseid metsateid, otsivad läbi kõrvalistes kohtades asuvaid suvemaju ja aedu, et leida tagaotsitavatest mingeidki märke.

Värmlandi lääni politsei pressiesindaja Leif Hultman rääkis uudisteagentuurile TT, et öösel pandi teedele mitmeid kontrollposte.

Kohalikke politseijõude aitab otsingutel kriminaalpolitsei alluvuses tegutsev eriüksus, vahendas Aftonbladet. Ka otsitakse põgenike helikopteri abil.

Hultman rääkis ajalehele, et politseinikud said öösel vihje, nagu oleks Volvot nähtud Årjängist põhjapool, kuid tegemist suure territooriumiga.

Politsei on hoiatanud inimesi, sest pangaröövlid on relvastatud ja väga ohtlikud. Hultmani sõnul ei tohi mängida Rambot ja kui keegi märkab midagi kahtlast, siis tuleb sellest teavitada politseid.

Pangarööv leidis aset eile kell 8.32. Maske kandnud kolm relvastatud meest põgenes pangakontori juurest valge Volvoga, kuid politseinikud leidsid selle hiljem põlenuna.

Kuna vrakk oli 1,5 kilomeetri kaugusel Norra piirist, siis teavitasid rootslased põgenikest ka Norra politseinikke. Politseinikud oletavad, et pärast valge Volvo süütamist jätkasid röövlid teekonda sinise Volvoga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles