Saksa politsei peatas kaks ohtliku koormaga kihutanud Eesti autoveokit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Politsei pidas kolmapäeval Põhja-Saksamaal Lübecki lähedal kinni kaks kiirust ületanud Eesti autotreilerit, mis olid lisaks ka valesti laaditud.

Politsei märkas kiiresti liikuvaid ning väikebusside ja sõiduautodega laaditud autotreilereid kella 17.45 paiku Schleswig-Holsteini liidumaal Süseler Baumi ja Sereetzi külade vahelisel maanteel, kirjutab ajalehe Lübecker Nachrichten võrguväljaanne.

Korrakaitsjad pidasid veokid kinni ja politseinikud tegid kontrolli käigus kindlaks, et treilerite koorem oli lubatust kõrgem, ulatudes nelja meetri asemel nelja meetri ja 39 sentimeetrini. Sõidumeerikute kontrollimisel selgus, et veokijuhid olid ületanud ka mitmel korral teel kehtinud 60-tunnikilomeetrist piirkiirust, sõites kohati lubatust 30 tunnikilomeetri võrra kiiremini.

Veokijuhid tunnistasid, et kahekorruselise haagise laadimine oli väikebusside tõttu keerukas. Nimetatud maanteed kasutasid juhid eesmärgiga vältida teemaksu maksmist.

Politsei korraldusel tuli veoautojuhtidel koormad ümber laadida ja tasuda 250 eurot trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles