Meedia: Romney valib asepresidendikandidaadiks Paul Ryani

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitt Romney koos Paul Ryaniga (vasakul).
Mitt Romney koos Paul Ryaniga (vasakul). Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadiks pürgiv Mitt Romney nimetab täna oma asepresidendikandidaadiks Paul Ryani, vahendas USA meedia Romney kampaaniaallikatele viidates.

Varem teatas Romney leer, et ta teeb oma asepresidendikandidaadi teatavaks kell 09 (Eesti aja järgi kell 16) Virginia osariigis Norfolkis, kus tal on Teise maailmasõja aegse sõjalaeva USS Wisconsini juures fotosessioon.

NBC News, CNN ja Huffington Post teatasid vähemalt kahele kampaaniaallikale viidates, et väljavalitu on Ryan.

Wisconsinist pärit kongresmen Ryan on võitnud paljude vabariiklaste poolehoiu oma karmide seisukohtadega, mis näevad ette föderaalkulutuste kärpimist ja maksude langetamist.

Esindajatekoda kiitis märtsis heaks tema esitatud eelarvekava, mis näeks ette kulutuste kärpimist 5 triljoni dollari võrra järgmise kümne aasta jooksul. Kavale olid vastu kõik demokraadid ja 10 vabariiklast.

Kuigi see ei saa ilmselt demokraatide kontrollitud senati heakskiitu, visandab see vabariiklaste seisukohad riiklike kulutuste ja võla vähendamise osas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles