Kasahstani rahvuspargist leiti kaheksa surnukeha

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõigil kaheksal ohvril olid pussitamise tundemärgid.
Kõigil kaheksal ohvril olid pussitamise tundemärgid. Foto: SCANPIX

Kasahstani Ile-Alatau rahvuspargi territooriumilt leiti täna juba kaheksas surnukeha, kirjutab Tengrinews viitega siseminister Kalmuhanbet Kasõmovile.

Eile teatas miilits, et rahvuspargi erinevatest piirkondadest leiti seitse laipa. Neist kõigil olid noalöökide põhjustatud haavad.

Kaks surnukeha oli metsavahi majas, kolm surnukeha leiti sellest mõni kilomeeter eemal. Üks teine metsavahi majakene, mis asus eelpoolmainitust 25 kilomeetrit eemal, oli maha põletatud. Sealt leiti kahe inimese jäänused.

Telejaama KTK andmetel oli ohvrite seas salaküttide vastu võidelnud jahimees Panaiot Zaharopulo.

Siseministri Kasõmovi sõnul võib veretööde taga olla omavaheliste suhete klaarimine. Teise võimaliku versiooni järgi saabus sinna aga keegi võõras.

Miilitsatöötajad kammivad läbi rahvuspargi kogu territooriumi, kuna kõiki inimesi pole veel leitud. «See on puhkepaik paljude linlaste jaoks. Meie oletusel peaks seal olema rohkesti inimesi. Me pole leidnud 3-4 inimest,» rääkis minister Pervõi Kanali vahendusel.

Täna hommikuse seisuga oli tuvastatud viis ohvrit, vahendas Novosti-Kazahstan. Prokuratuur algatas kriminaalasja paragrahvi alusel, mis puudutab vähemalt kahe inimese tapmist, kinnitas Almatõ oblasti siseasjade osakonna esindaja.

Kaheksa ohvri seas oli naisi vähemalt kaks.

Uurijad on rahvuspargist leidnud ka kaks sõiduautot: Nissan Patroli ja VAZ-21213

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles