Manchesteri kaubanduskeskuses vägistati teismeline poiss

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Debenhamsi kaubamaja.
Debenhamsi kaubamaja. Foto: SCANPIX

Politsei sõnul viibis poiss 2. juunil Arndale Centre’i kaubanduskeskuses, kui temale lähenesid kaks meest ja tirisid ta lähedal asuvasse Debenhamsi kaubamaja tualettruumi, kus nad teda seksuaalselt kuritarvitasid.

Manchesteri politsei on avaldanud turvakaamera salvestatud videomaterjali, kus on näha kahte ründajat– üks neist Aasia päritolu ja teine valgenahaline, vahendas BBC.

Väidetavalt ütles üks ründajatest poisile: «Tule meiega kaasa, tee, mida kästakse, ja kui sa üritad ära joosta, saame su kätte.»

Politsei sõnul haarati teismelisel käest kinni, tiriti Arndale Centre’isse ja viidi Debenhamsi tualettruumi, kus üks meestest ta vägistas.

Ohver võttis politseiga kohe ühendust.

«Mis teeb selle vahejuhtumi kahekordselt šokeerivaks, on fakt, et poiss liikus laupäeva pärastlõunal linnakeskuse kõige rahvarohkemas kohas,» sõnas seersant Liam Boden. «Ma olen kindel, et paljud inimesed nägid ründajaid kas enne või pärast intsidendi toimumist.»

«Ma palun, et inimesed vaataksid neid pilte ja ütleksid, kes nad on.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles