Süüria väed tapsid Damaskuses 31 inimest

Toomas Randlo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Süüria valitsusvägede tank Damaskuses
Süüria valitsusvägede tank Damaskuses Foto: SCANPIX

Süüria valitsusväed pommitasid täna kahte piirkonda pealinnas Damaskuses ja käisid majast majja mässulisi otsimas ning tapsid vähemalt 31 inimest, teatasid aktivistid.

Aktivistide sõnul hakkasid valitsusväed koidikul Damaskuses Kafar Soussa ja Nahr Eishahi piirkondi miinipildujast tulistama, vahendab ABC News.

Rünnakute eesmärgiks võis olla mässuliste miinipildujate meeskondade tabamine või tapmine, sest need on viimastel päevadel strateegilises kohas asuvat Mazzehi lennujaama pommitanud.

Süüria Inimõiguste Vaatluskeskus teatas, et Kafar Soussa piirkonnas hukkus täna vähemalt 20 inimest ning rajooni lähedal toimuvad ägedad lahingud valitsusvägede ja mässuliste vahel.

Damaskuses viibiv aktivist ja vaatluskeskus ütlesid, et valitsusväed pommitasid ka Nahr Eishahi piirkonda ning käisid majast majja mässulisi otsimas. Aktivisti sõnul hukkus seal 12 inimest, vaatluskeskusel puudusid andmed hukkunutest.

Pole veel selge, kas hukkunud surid pommitamise läbi või tapeti nad sõdurite poolt. Aktivistid teatasid hukkamistest mõlemas piirkonnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles