New Yorgi politsei haavas Empire State Buildingu ees möödujaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi politseinik Empire State Buildingu juures.
New Yorgi politseinik Empire State Buildingu juures. Foto: SCANPIX

Kõiki üheksat inimest, kes üleeile New Yorgis Empire State Buildingu juures toimunud tulistamises haavata said, tabasid politseikuulid, kinnitas New Yorgi politseiülem.

Intsidendi käigus, mis jäi ka turvakaameratele, lasid politseinikud maha tulistaja, kes oli tapnud oma endise töökaaslase, vahendas BBC.

Politsei esindaja Ray Kelly sõnul said möödujad ja kõrvalseisjad viga politseinike tulistatud kuulidest, kuid keegi raskelt kannatada ei saanud.

Detektiivid uurivad, mis ajendas endist T-särgi disainerit Jeffrey Johnsonit laskma maha riidefirma asepresidendi Steve Ercolino.

Politsei sõnul peitis Johnson end auto taha ja tappis Ercolino viie lasuga, kui viimane Manhattanile tööle saabus kohaliku aja järgi umbes kell üheksa hommikul.

Politsei avaldatud videos on näha, kuidas politseinikud tulistasid Johnsonit, kui tundus, et ta hakkas rahvarohkel tänaval relva välja tõmbama.

«Meil on videosalvestus, kust on näha, kuidas kurjategija oma relva välja tõmbas ning politseinikke tulistada üritas,» ütles linnapea Michael Bloomberg.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles