Michelle Obama: näen oma mehe silmis muret

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama
Michelle Obama Foto: SCANPIX

USA Demokraatliku partei kongressil Põhja-Carolinas Charlotte`is kõnelenud USA esileedi Michelle Obama kasutas enda kohta terminit «juhtiv ema».

Proua Obama oli eile alanud ja kolm päeva kestva kongressi esimene esineja, edastab AP.

USA esileedi sõnas, et ta abikaasa, USA president Barack Obama teeb ka hilisõhtutel tööd  ning tegeleb rahva muredega.

«Näed oma meest tihti hilisõhtul olemas töölaua taga ning lugemas kodanike saadetud kirju. Näed ta silmis muret oma rahva ja iga indiviidi pärast. Ta on mulle sageli öelnud: «Michelle, sa ei usu, milliseid kannatusi need inimesed on kogenud. Me peame aitama võimalikult paljusid»,» lausus esileedi demokraatidele.

Michelle Obama viitas ka Barack Obama ja Mitt Romney erinevustele Romney nime mainimata. Proua Obama sõnul teab ta mees väga hästi, kuidas tavalised inimesed elavad, kuna mees pärineb nende hulgast.

Michelle Obama kutsus ameeriklasi üles toetama ta meest, et tal oleks võimalik veel kord USA presidendiks saada.

«Mu mees on sageli öelnud, et suured muutused ei tule kiiresti, sest nendeks on vaja aega. Usun sellesse, milline on mu mehe nägemus USAst ja meie riigi tulevikust,» jätkas Michelle Obama.

Täna esineb demokraatide kongressil endine USA president Bill Clinton.

Barack Obama määratakse ametlikult USA demokraatliku partei presidendikandidaadiks homme ning ta peab siis Time Warner Cable Arenal kõne.

Demokraadid loodavad, et selleks ajaks ilm paraneb. Orkaan Isaac tõi kaasa äikesetormid, mis on kestnud seniajani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles