Prantsuse Alpides lasti maha neli inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse sandarmid eile Chevaline'i küla lähedal, kus neli inimest maha lasti.
Prantsuse sandarmid eile Chevaline'i küla lähedal, kus neli inimest maha lasti. Foto: SCANPIX

Prantsuse Alpides leiti eile mahalastuna neli inimest, oma vanemate surnukehade juurest leitud nelja-aastane briti tüdruk ja tema vanem õde jäid aga ellu, teatasid täna võimud.

Neljast ohvrist kolm on ühe ja sama puhkusel olnud briti pere liikmed – tõenäoliselt ema, isa ja vanaema, ütles uurimist juhtiv kolonelleitnant Benoit Vinnemann. Lisaks tapeti kuriteopaigas üks jalgrattur, kes on ilmselt kohalik mees, vahendas AFP.

Kolm britti leiti tapetuna eile pärastlõunal Briti numbrimärgiga BMWst, alles kaheksa tundi hiljem kesköö paiku avastati autost ka nelja-aastane inglise keelt rääkiv tüdruk, kes oli oma ema surnukeha alla peitu pugenud.

Tema vanem õde sai rünnakus haavata ja viidi kriitilises seisundis helikopteriga haiglasse. Ta on praegu stabiilsemas seisundis, kuid jääb lähipäevadeks haiglaravile.

Kuriteopaigast leiti automaatpüstolist lastud 15 kuulikesta.

Tulistamise motiiv on teadmata. Rünnak juhtus autoparklas turistide seas populaarse Chevaline'i küla lähedal.

Kohaliku prokuröri sõnul on kõige tõenäolisem, et tegemist on traagiliselt lõppenud kuritegeliku rünnakuga. Samas ei ole uurijad ühtki võimalust välistanud, kaasa arvatud peredraamat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles