Prantsuse Alpides tapetud Briti pere oli Iraagi päritolu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsuse sandarmid täna Chevaline'i külas, kus neli inimest eile maha lasti.
Prantsuse sandarmid täna Chevaline'i külas, kus neli inimest eile maha lasti. Foto: SCANPIX

Prantsuse Alpides kuulsa Annecy järve ääres eile maha lastud pereliikmed olid Suurbritannias elavad iraaklased, teatas täna politsei.

Eilne tulistamine turistide seas populaarses piirkonnas tuli kohalikele šokina. Maha lasti neli inimest – isa, ema ja vanaema tapeti ühes metsatee äärses parklas oma Briti numbrimärgiga BMWs, lisaks tapeti samas paigas üks mööduv jalgrattur, vahendas AFP.

Perekonna kaks tütart elasid rünnaku üle. Üks neist leiti haavatuna auto juurest, viidi haiglasse ja ta on tõsises, kuid stabiilses seisundis. Tema nelja-aastane õde pääses füüsilise traumata, peitudes auto tagaistmel oma ema ja vanaema surnukehade vahele.

Politsei teatel oli tapetud pereisaks Bagdadis sündinud Saad al-Hilli (50). Pere elas Londoni lähedal Claygate'is Surrey krahvkonnas.

Pere ööbis Annecy järve kaldal asuval Saint Joriozi laagrialal, sealsete telkijate sõnul olid ohvrid tumedate juuste ja oliivivärvi nahaga. Üks telkija ütles, et pidas perekonda mustlasteks, teine rääkis, et vanaema kandis nägu katvat maani ulatuvat musta ihukatet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles