Tallinki laeval tuli agressiivseid reisijaid korrale kutsuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M/S Superstar
M/S Superstar Foto: Toomas Huik / Postimees

Selle nädala kolmapäeval sõitis Tallinki M/S Superstar laevaga seltskond, mille liikmed tarbisid üleliia alkoholi ning olukorra lahendamisse pidi sekkuma ka laeva turvaülem.

Iltasanomat.fi kirjutas, et riiukukkede tülisse sekkus laeva kapten ning osa agressiivseid isikuid paigutati eriruumi, ent Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne kinnitusel ei vasta need väited tõele.

Laev lahkus Tallinnast kell 19.30. Reisi keskel aga hakkas 10 – 12 isikust koosnenud seltskond laamendama. Baari töötajad ei suutnud neid taltsutada.

«Keegi hüppas lauale ja lõi seal olnud asjad maha. Klaasid kukkusid puruks. Laeva töötajad kutsusid neid korrale, kuid see ei aidanud,» sõnas üks kaasreisijatest.

Pärast klaaside katki minekut tekkis seltskonnas tüli  ning sõnavahetus.

Laeval reisijana olnud merendustöötaja läks ettekandjatele juhtunust teatama.

Lääne kinnitas Postimehele, et agressiivsed inimesed viidi baarist ära, nendega räägiti, mispeale nad maha rahunesid. Helsingis lahkusid tülitsenud inimesed laevast ning politseile neid üle ei antud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles