Prantsuse Alpides tapetud pereisa oli innukas jalgrattaspordi harrastaja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surreys Claygate´is asuv majas, milles al-Hillide perekond elas
Surreys Claygate´is asuv majas, milles al-Hillide perekond elas Foto: SCANPIX

Prantsuse Alpides Annecy järve lähedal tapeti neli inimest, kellest kaks olid Suurbritannia kodakondsusega iraaklased.

Üks tapetutest oli pereisa, 50-aastane Saad al-Hilli, kes naabrite sõnul oli innukas jalgrattaspordi harrastaja, edastab The Guardian.

Al-Hilli sõpradel ja naabritel on raske mõista, miks mees ja tema lähedased tapeti. Al-Hillide perekond elas Londoni lähedal Surreys Claygate`is 20 aastat.

James Matthews sõnas, et kohtus Saad al-Hilliga läbi oma ja selle mehe laste. Mõlema perekonna lapsed käisid samas lasteaias.

Briti politsei kuulas Matthewsi juba üle.

«Kui midagi kahtlast oleks olnud, oleks see juba varem ilmsiks tulnud. Minu arvates ei olnud selle perega mitte midagi kahtlast seotud,» lisas Matthews.

 Matthewsi sõnul oli al-Hilli paigaldanud oma jalgratta taha järelkäru, milles ta sai oma tütreid jalgrattasõidule kaasa võtta.

«Ta harrastas jalgrattasporti, see oli tema hobi,» lausus Matthews.

Lorna Davey on üks al-Hillide naabritest. Tema sõnul plaanis pereema, 47-aastane Iqbal al-Hilli uuesti tööle minna, kuna lastest noorem, nelja-aastane tütar hakkas lasteaias käima. Pereema oli hambaarst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles