Ühendriikides võttis mees kontorihoones pantvangi naise

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klein Michael Thaxton andis ennast politseile kätte.
Klein Michael Thaxton andis ennast politseile kätte. Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Pennsylvania osariigis reedel Pittsburghi linnas kontorihoonesse tunginud ja ühe naise pantvangi võtnud 22-aastane mees alistus võimudele, edastas kohalik televisioon.

Föderaalne Juurdlusbüroo (FBI) oli varem teatanud, et Three Gateway keskuses asuvasse kontorisse tunginud mees «väitis, et tal on kotis lõhkeseadeldis» ja temaga koos oli kontoris üks naine.

Pittsburghi politseiülema Nate Harperi informatsiooni kohaselt oli tegemist seadusega juba varemgi pahuksis olnud mehega, kes suhtles läbirääkijatega telefoni teel ja oma Facebooki konto vahendusel.

«Kuidas see kõik lõppeb, sõltub teist kõigist. Ma ei taha rohkem elada nii nagu ma praegu elan ja ma ei kavatse selle elu juurde naasta,» kirjutas pantvangivõtja suhtlusvõrgustikus.

Telekanali CNN andmetel kutsuti sündmuskohale pantvangivõtja ema, et see aitaks meest maha rahustada ja lõpuks «endine sõjaväelane taltus» ning alistus politseile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles