Küsitlus: Obama suurendas edumaad kahes otsustavas osariigis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Occupy Wall Streeti meeleavaldajad USA presidendi Barack Obama (vasakul) ja vabariiklaste kandidaadi Mitt Romney maskidega.
Occupy Wall Streeti meeleavaldajad USA presidendi Barack Obama (vasakul) ja vabariiklaste kandidaadi Mitt Romney maskidega. Foto: SCANPIX

USA president Barack Obama suurendas 6. novembri valimiste eel edumaad kahes otsustavas osariigis ja Pennsylvanias, näitavad täna avaldatud küsitlustulemused.

Quinnipiaci ülikooli, New York Timesi ja CBS Newsi arvamusuuringu põhjal on Obama oma vastaskandidaadist, vabariiklasest Mitt Romneyst Floridas ees 53 protsendiga 44 vastu, Ohios on suhe 53-43 ja Pennsylvanias 54-42.

Floridal on kõige rohkem hääli õõtseosariikidest, mis otsustavad valimiste tulemuse, ja ükski vabariiklane ei ole veel kunagi Ohio võiduta presidendiks saanud.

Obama reiting kõigis kolmes osariigis on 54 protsenti Romney 41 protsendi vastu.

Romney kahjuks räägib ka tõik, et tervelt 90 protsenti nende osariikide valijaist on juba otsustanud, kelle poolt nad hääletavad.

Uuring viidi läbi 18.-24. septembrini 1200 tõenäolise valija hulgas igast osariigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles