Naši edastas politseile Pussy Rioti vabaduses viibivate liikmete nimed

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punkansambli Pussy Riot poolehoidjad, kes eeskujudega sarnanemiseks kannavad samuti maske. Pilt on tehtud opositsiooni meeleavalduselt 15. septembril Moskvas.
Punkansambli Pussy Riot poolehoidjad, kes eeskujudega sarnanemiseks kannavad samuti maske. Pilt on tehtud opositsiooni meeleavalduselt 15. septembril Moskvas. Foto: SCANPIX

Kremli-meelne noorteorganisatsioon Naši andis politseile üle nimekirja punkansambli Pussy Riot liikmetest, kes viibivad siiani vabaduses.

Üleeile teatas Naši komissar Konstantin Goloskokov, et pani välja autasu inimesele, kes omab teavet punkpalvusel osalenud Pussy Rioti ülejäänud liikmete asukohast.

Našistid andsid kuuest nimest koosneva loetelu politseile üle koos palvega uurida nende naiste seotist Lunastaja Kristuse katedraalis aset leidnud punkpalvusega, vahendas AFP.

Goloskokov ütles mõni päev tagasi, et kohus karistas küll kolme Pussy Rioti liiget, kuid ebaõiglane on see, et katedraalis esinenud naisi oli rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles