Bali saarel tugevdati ülikõrge terroriohu tõttu turvaabinõusid

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingliga sarnanev nukk memoriaalmonumendil, mis on loodud 12. oktoobril 2002 aset leidnud pommirünnakute ohvrite auks.
Ingliga sarnanev nukk memoriaalmonumendil, mis on loodud 12. oktoobril 2002 aset leidnud pommirünnakute ohvrite auks. Foto: SCANPIX

Indoneesia ametvõimud karmistasid turvameetmeid Bali saarel ja seda suurenenud terroriohu tõttu.

Luureametnikeni jõudnud informatsioon järgi valmistavad terroristid reedeks ette rünnakut, vahendas AFP. Sel päeval tähistatakse saarel kümne aasta möödumist ohvriterohkest plahvatusteseeriast.  

Kuta ööklubidele 12. oktoobril 2002. aastal korraldatud terrorirünnakutes sai surma 202 inimest, neist 88 oli austraallased.

Ohvrite mälestuseks toimuvast üritustest võtab teiste seas osa ka Austraalia peaminister Julia Gillard. Kohale saabub Indoneesia president Susilo Bambang Yudhoyono.

Politsei peadirektori asetäitja I Ketut Untung Yoga Ana rääkis, et terrorioht on vastava skaala järgi kõrgeimal tasemele ja turvameetmeid karmistati kõigis sissepääsu ja –sõidu kohtades ehk lennuväljadel ja sadamates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles