Imikusurmades kahtlustatav eesti mees oli Soome politseile varasemast teada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto valguspaneel
Soome politseiauto valguspaneel Foto: Soome politseiamet

Eesti mees, keda Soome politsei kahtlustab riigi lõunaosas Klauk­ka­la külas selle kuu algul avastatud kahe imiku tapmises, on piirkonna kohtusaalides tuttav külaline, kirjutas eile Helsingin Sanomat.

Aastal 1969 sündinud mees on viimase nelja aasta jooksul istunud süüpingis kolm korda kolmes eri Lõuna-Soome ringkonnakohtus. Vaid üks juhtum lõppes süüdimõistva otsusega – 2008. aastal karistas Hy­vin­kää kohus teda alkoholijoobes autojuhtimise eest 40-päevase tingimisi vangistusega.

Süüdi ei mõistetud teda 2009. aastal Helsingis toimunud kuriteo varjamises ja aasta hiljem Espoos toimunud peksmises.

Keski-Uusimaa politsei kahtlustab meest koos 1985. aastal sündinud eesti naisega kahe imiku tapmises Klauk­ka­las­. Po­litsei vahistas nad üle-eelmise nädala reedel.

Surmade uurimise üksikasju politsei endiselt ei kommenteeri.

Eesti keskkriminaalpolitsei pressiesindaja Kaarel Kuusk ütles teisipäeval Postimehele, et kahtlustataval keskealisel mehel ja nooremapoolsel naisterahval pole Eestis kehtivaid karistusi ja nad pole politsei huviorbiiti sattunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles