Vedomosti: kurelend tõi Putinil välja vana vigastuse

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin koos kurega
Vladimir Putin koos kurega Foto: SCANPIX

Pärast president Vladimir Putini kurelendu lõi tal välja vana vigastus, mis võib olla mitme välisvisiidi ärajäämise põhjuseks, kirjutab tänane Vedomosti viitega Kremliga seotud allikatele.

Ühe allika sõnul läbib riigipea nüüd profülaktiliste protseduuride kuuri. Arstid olid presidendile soovitanud loobuda lendudest, mis mõjuvad halvasti lülisambale.

Vedomosti andmetel on rida välissõite, mis pidid esialgu leidma aset oktoobris ja novembris, lükatud edasi detsembrisse. Nii näiteks on aasta viimasesse kuusse lükatud Putini välisvisiidid Türki, Indiasse ja Bulgaariasse.

Ka leiab detsembris aset SRÜ riikide nõupidamine Ašhabadis, mis esialgsete plaanide järgi pidi toimuma novembri alguses. .    

Uudisteagentuur Reuters kirjutas 26. oktoobril viitema oma allikatele valitsuses, et Putinil valutab selg ja seetõttu on muudetud tema reisigraafikut. Üks allikatest oletas, et trauma vajab kirurgilist sekkumist.

Putini pressisekretär Dmitri Peskov ütles siis, et jutud seljavalust ei vasta tegelikkusele.

Putin osales 6. septembril eksperimendil, lennates deltaplaanil kureparve juhina ja näidates nii teed lõunasse.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles