Romney õnnitles Obamat võidu puhul

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitt Romney pidas kaotuskõne Bostonis.
Mitt Romney pidas kaotuskõne Bostonis. Foto: SCANPIX

Vabariiklaste presidendikandidaat Mitt Romney tunnistas oma valimiskaotust ning õnnitles teiseks ametiajaks Valgesse majja valitud demokraati Barack Obamat.

Bostonis peetud kõnes õnnitles Romney esmalt oma rivaali võidu puhul ning soovis õnne ka Obama perele ning tema kampaaniameeskonnale, lisades, et ta usub, et riigipea juhib riiki edukalt läbi raskete aegade.

Seejärel tänas Romney oma asepresidendikandidaati Paul Ryanit, nimetades teda oma elu parimaks teiseks valikuks pärast abikaasa Ann Romneyt. «Temast oleks saanud imeline esileedi,» märkis Romney oma abikaasa kohta.

«Ma kandideerisin valimistel, sest ma olen Ameerika pärast mures,» märkis seejärel Romney, kelle sõnul usub ta ameeriklastesse, lubades luua neile uusi töökohti. «Rahvas valis teise juhi, Ann ja mina ühineme teiega oma palvetes tema ja selle suure rahva eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles