Vene Breiviku ohvrite arv kerkis kuueni

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Relvastatud politseinik
Relvastatud politseinik Foto: SCANPIX

Vene Breivikuks kutsutud massimõrvari Dmitri Vinogradovi ohvrite arv kerkis kuueni, kuna täna suri üks kahest eile haavata saanud inimesest.

Sklifozovski-nimelise erakorralise meditsiini instituudi arstid olid öö läbi võidelnud 29-aastase Nikita Strelnikovi elu eest, kuid teda päästa ei suutnud, vahendas RIA Novosti.

Farmaatsiafirma Rigla 30-aastane jurist Vinogradov lasi eile hommikul maha viis kolleegi, vahendas RIA Novosti. Mõni tund enne tragöödiat oli mees riputanud sotsiaalvõrgustikku üles manifesti, milles väljendas vihkamist inimkonna vastu.

Lisaks sai kaks inimest haavata: Strelnikov ja tulistaja ihalusobjektiks olnud 24-aastane Jaroslava Sergenjuk.

Sergenjuk lebab haiglas nr 20 ja arstide hinnangul on tema seisund stabiilselt raske.

Psühhiaater-kriminalist Mihhail Vinogradov ütles juhtunut kommenteerides, et kuriteo sooritanud inimene on vähemalt kümme aastat põdenud skisofreeniat. Ekspert lisas, et tulistamine pole otseselt seotud teda eemale tõrjunud noore naisega ega ka mitte kellegi teisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles