Putin: politseireform peab jätkuma

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Vladimir Putin ja siseminister Vladimir Kolokoltsev (vasakul) koos ministeeriumi kõrgete ametnikega täna Kremlis.
President Vladimir Putin ja siseminister Vladimir Kolokoltsev (vasakul) koos ministeeriumi kõrgete ametnikega täna Kremlis. Foto: SCANPIX

Venemaa president Vladimir Putin ütles tänasel nõupidamisel siseministri Vladimir Kolokoltseviga, et politseireformi ei saa pidada lõppenuks ja kutsus üles töid selles suunas jätkama.

«Reformi, millest on nii palju räägitud ja mida ellu rakendati, ei saa tõenäoliselt pidada lõpetatuks, tuleb veel mõelda organisatsioonilis-õigusliku osa täiendamisele,» ütles president Interfaxi vahendusel.

«Ühiskonnale on olulised teie töö kõik suunad,» kinnitas Putin. Muu hulgas tõi ta eraldi välja võitluse kriminaalkurjategijatega, ekstremismiga, terrorismiga ja majandusõiguste kaitsmist.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles