Venemaal tegutseb Nibiru planeedi tulnukate eest hoiatav partei

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Svetlana Peunova
Svetlana Peunova Foto: SCANPIX

Venelanna Svetlana Peunova sai loa registreerida enda asutatud partei, mis tegeleb Nibiru planeedilt pärit olendite rünnaku eest hoiatamisega.

Venemaa justiitsministeeriumi leheküljel on see partei, mis kannab nime Volja (Tahe), kantud tegutsevate parteide nimekirja, edastab Ria Novosti.

Peunova peab end ennustajaks ja nõiaks. Venelanna sõnul ründavad salapäraselt Nibirult pärit olendid selle aasta detsembris Maad, püüdes seda vallutada ja inimkonda hävitada.

Naise arvates on ohte ka Maal endal. Peunova on veendunud, et lääneriigid peavad Venemaa vastu varjatud sõda.

Samuti olevat Venemaast saanud koloniaalriik, mille elanikke püütakse allutada.

Ta tõi näite, et Venemaa on Maailma Kaubandusorganisatsiooni (WTO) liige ja selle tõttu peavad venelased sööma geenmuundatud toitu, mis tekitab viljastust.

«Venemaa vastu käib sõda ilma, et sõda oleks välja kuulutatud. Tegemist on hästi varjatud propagandaga. Selle tulemused on ilmselged: praegune rahvastiku kahanemine on võrreldav Suure Isamaasõja (Teine maailmasõda) ajal hukkunud venelaste arvuga,» teatas nõid.

Peunova partei populaarsus ei ole kuigi suur. Naine on pürginud riigivõimu juurde, kaasa arvatud Venemaa duumasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles