Maldiividel juhtunud kaatriõnnetuses hukkus Soome turist

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turiste sõidutav kaater Maldiividel.
Turiste sõidutav kaater Maldiividel. Foto: SCANPIX

Maldiivide saarestikus Kaafu atolli juures põrkasid eile õhtul kokku kaks kiirkaatrit, õnnetuses sai surma Soome turist.

Soome kodaniku hukkumisest teavitas kohalik politsei, vahendas võrguväljaanne Haveeru Online. Soome välisministeerium pole veel juhtunut kinnitanud.

Soomlane oli teel Malé lennuväljalt Bandose saare puhkekeskusesse. Teda sõidutanud väikelaev põrkas kokku Hulhumalést Malésse teel olnud saartevahelise laevaliikluse eest vastutava MTCC kaatriga. Õnnetus juhtus kell 20.25 kohaliku aja järgi.

Soomlane kukkus õnnetuse ajal merre ja kui ta sealt välja tõsteti, tunnistati ta surnuks.

Bandose puhkekeskusesse suundunud kaatris oli viis reisijat ja kolm meeskonnaliiget. Malésse teel olnud kaatris oli 19 reisijat ja kolm meeskonnaliiget.

Maldiivide võrguväljaande Sun Online’i andmetel otsivad ametivõimud merest ühte kadunuks jäänud inimest. Portaali teatel viidi kaheksa inimest ADK-haiglasse ravile.

Vigastatute seas on neli naist ja neli meest, kes kõik on kohalikud. Neist kaks on raskes seisundis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles