Cannonballi narkolugu puudutab endist Soome profisportlast

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seoses motoklubi Cannonballi ümber keerleva narkolooga on võetud kinni inimesi nii tippjuhtide kui uustulnukate seast.

Üks kahtlustatavatest on jõugus kõrgel positsioonil olnud endine profisportlane, vahendas Helsingin Sanomat Online. Teine on aga sel sügisel suure amfetamiinikogusega kinni võetud mees, kes STT andmetel töötas kümme aastat päästeametis ja kelle tööleping lõpetati septembris paar päeva pärast vahistamist.

Keskkriminaalpolitsei kahtlustab mitmeid Cannonballi liikmeid amfetamiiniga äritsemises ja tulirelvadega seotud kuritegudes. Praeguse seisuga on vahi all kuus motojõugu liiget.

Lisaks on kahtlusaluseid ka Eestist. Ühe neist lubas Helsingi ringkonnakohus võtta vahi alla juba novembri lõpus. Prokurör on palunud Eesti võime anda naaberriigis viibivad kahtlustatavad Soomele üle. Täna võeti üks vahi alla, kolme vahistamist arutatakse homme.

Politseinikud korraldasid novembri lõpus reidi Cannonball MC ruumidesse Helsingis.

Konfiskeeritud esemete seas oli näiteks tulirelvi. Samal ajal korraldasid Eesti politseinikud sarnase operatsiooni Tallinnas. Ettevõtmised olid seotud sügisel leitud amfetamiinipartiiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles