USA senaator lubas esitada rünnakrelvade keelustamise eelnõu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Senaator Dianne Feinstein
Senaator Dianne Feinstein Foto: SCANPIX

Mõjukas demokraadist senaator Dianne Feinstein kinnitas eile, et esitab kohe jaanuaris kongressile rünnakrelvade keelustamise eelnõu.

«Ma kavatsen seda tutvustada senatile ja sama eelnõu läheb kohe ka esindajatekotta,» Lubas Feinstein telekanalile NBC antud intervjuus vastates küsimustele seoses Newtowni veresaunaga.

USA president Barack Obama ütles eile ohvrite mälestusteenistusel kõneledes, et kogu rahvas peab endale hakkama esitama raskeid küsimusi.

Presidendi sõnul pole piisavalt tehtud relvavägivalla ohjeldamiseks ja seepärast seisavad ameeriklaste lapsed aasta-aasta järel silmitsi selliste õudustäratavate sündmustega. Obama lubas, et rakendab kogu oma võimu ja võimalused selleks, et selliseid tulistamistragöödiaid edaspidi ära hoida.

USA president saabus eile Connecticuti osariigis asuvasse Newtowni linna, kus reedel hukkus ühes algkoolis toimunud tulistamises 20 esimese klassi last ja kuus koolitöötajat.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles