Prantsuse võimud paluvad mitte tulvata «maailmalõpu pelgupaika»

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bugarachi külakese lähedal asub Pic de Bugarachi mägi, mille tipp on kuulduste kohaselt 21. detsembril avatud ning kuhu ilmuvad tulnukad, et inimesed kosmoselaevadega päästa.
Bugarachi külakese lähedal asub Pic de Bugarachi mägi, mille tipp on kuulduste kohaselt 21. detsembril avatud ning kuhu ilmuvad tulnukad, et inimesed kosmoselaevadega päästa. Foto: SCANPIX

Prantsuse võimud pöördusid new age'i fanaatikute, muidu huviliste ja ajakirjanduse poole palvega mitte tulvata riigi edelaosa külakesse, mida peetakse üheks vähestest reedesest väidetavast maailmalõpust säästetavatest paikadest.

«Pöördun maailma poole palvega – ärge tulge Bugarachi,» ütles külakese meer Jean-Pierre Delord täna.

Piirkondlikud võimud on juba teatanud, et politsei blokeerib alates homsest juurdepääsu 200 elanikuga Bugarachi.

Teed tõkestatakse ka küla lähedal asuvale Pic de Bugarachi mäele, mille tipp on kuulduste kohaselt 21. detsembril avatud ning kuhu ilmuvad tulnukad, et inimesed kosmoselaevadega päästa. Huvilisi ja maailmalõpu kartjaid hoiab 21. detsembril külast eemal 150 politseinikku, valmisolekus on ka täiendavad politseijõud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles