Vantaa avalikkust raputas jõhker topeltmõrv

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome politseiauto
Soome politseiauto Foto: Soome politseiamet

Soomes Vantaas tapeti kaks naist, veretöös kahtlustatav mees on arvatavasti seotud ka eelmisel nädalal Kotkas aset leidnud jõhkra vägivallatsemisega.

Politseinikud leidsid eile pärastlõunal Asola linnaosas ühest kortermajast 55- ja 26- aastase naise surnukeha, vahendas mtv3.fi.

Naabrid olid teatanud haldusfirmale, et ühe korteri rõduuks on pärani lahti. Haldur läks seejärel korterisse, leidis sealt kaks surnukeha ja teatas veretööst politseisse.

Mõrtsukas oli naised tapnud terariistaga ja eriti jõhkral viisil. Kriminaalpolitsei komissari Kimmo Hyvärineni sõnul sooritati veretöö ilmselt eelmise nädala esmaspäeval ehk 10. detsembril.

Topeltmõrvas kahtlustatakse 27-aastast meest, kes 11. detsembril märatses Kotkas ja üritas seal ühte eakat meest tappa. Kotka ringkonnakohus andis loa võtta mees vahi alla ja ta istubki kinni juba alates 14. detsembrist.

Kortermajast leitud naised olid mehe enda ema ja tüdruksõber. Kahtlustatav on mõrvad üles tunnistanud. Politseinikud uurivad juhtunut kui topeltmõrva ja kahtlustatav mees peab läbima psühhiaatrilise ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles