Kohus: Berlusconi peab eksnaisele maksma 3 miljonit eurot kuus

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veronica Lario ja Silvio Berlusconi
Veronica Lario ja Silvio Berlusconi Foto: SCANPIX

Itaalia endine peaminister Silvio Berlusconi peab oma eksabikaasale Veronica Lariole maksma igakuiselt kolm miljonit eurot, kirjutab ajaleht Corriere della Sera.´

Väljaande teatel langetas taolise otsuse Milano kohus.

Kinnisvara, mille seas on ka 78 miljonit eurot maksev villa, Berlusconi jagama ei pea.

Niisugused alimendid on Lario soovitust veidi väiksemad, kuna naine tahtis saada aastas 43 miljonit eurot ehk 3,6 miljonit eurot kuus.

Endine teatrinäitleja Lario oli Berlusconi teine abikaasa. Paar kohtus 1980. aastal garderoobis pärast seda, kui Berlusconi oli näinud naist Milano teatrilaval. Nad abiellusid 1990. aastal ja neil on kolm täiskasvanud last (kaks tütart ja poeg).

Lario andis lahutuse sisse 2009. aastal. Ta põhjendas seda abikaasa viibimisega ühe 18-aastase Napoli neiu sünnipäeval ja nõrkusega noorte naiste suhtes.
76-aastasel Berlusconil on esimesest abielust Elvira Dall’Oglioga kaks täiskasvanud last.

Viimaste uudiste järgi on endine peaminister kihlunud ligi 50 aastat noorema naisega, kelleks on Napolist pärit Francesca Pascale (27).

Berlusconi on hinnanguliselt Itaalia rikkaim inimene, kel ajakirja Forbes andmetel on vara 5,9 miljardi dollari (4,4 miljardit eurot) väärtuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles