Brigitte Bardot: päästke elevandid või ma lähen ka Venemaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brigitte Bardot 2007. aastal
Brigitte Bardot 2007. aastal Foto: SCANPIX

Prantsuse kinolegend Brigitte Bardot ähvardas täna, et järgib Gérard Depardieu eeskuju ja võtab Vene kodakondsuse, kui riigi võimud ei aita kaht hukkamist ootavat elevanti.

Häälekas loomakaitsja Bardot ütles, et ta teeb samuti avalduse Vene kodakondsuse saamiseks, kui Prantsuse võimud ei sekku, et päästa Lyoni loomaaias tuberkuloosi põdevaid elevante Babyt ja Nepal'i, vahendas AFP.

Lyoni võimud otsustasid eelmise aasta lõpus, et neljakümnendates eluaastates Aasia elevandid tuleb nakkusohu piiramiseks hukata, kuid nende päästmiseks korraldatud internetikampaania toel on surmava süsti tegemine siiani edasi lükatud.

Bardot nõuabki nüüd garantiid, et elevante ei hukataks.

«Kui võimulolijad on nii argpükslikud ja häbematud, et tapavad Baby ja Nepal'i... olen mina otsustanud võtta Vene kodakondsuse ja lahkuda sellest riigist, mis pole midagi muud kui loomakalmistu,» ütles Bardot avalikus pöördumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles