Hondurase suursaadik astus saatkonnas toimunud orgia pärast tagasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prostituut Colombias Cartagena linnas, kus sarnane seksiskandaal tabas mullu kevadel USA salateenistuse agente.
Prostituut Colombias Cartagena linnas, kus sarnane seksiskandaal tabas mullu kevadel USA salateenistuse agente. Foto: SCANPIX

Hondurase suursaadik Colombias oli sunnitud eile ametist tagasi astuma, sest tema turvamees pidutses jõulude ajal saatkonnahoones koos prostituutidega, teatas välisministeerium Tegucigalpas.

Carlos Rodriguez Andino pani ameti maha pärast seda, kui Hondurase välisminister Arturo Corrales sai raporti erikomisjonilt, mis uuris 20. detsembril Bogotás toimunud intsidenti, vahendas AFP.

Hondurase meedia teatel korraldas suursaadiku ihukaitsja ja lähedane sõber Jorge Mendoza saatkonnas jõulupeo, kus pummeldati ja seksiti prostituutidega. Pidu algas kella 22 paiku ja lõppes pisut enne kella viit hommikul.

Meedia teatel varastasid lõbutüdrukud saatkonnast arvuteid ja mobiiltelefone ning roojasid suursaadiku ja äriatašee töölaudadele, kui neil paluti lahkuda ilma raha saamata.

Vahejuhtumit Bogotá nooblis linnaosas asuvas saatkonnas uurib ka Colombia politsei. Uurijad tahavad peol toimunu pärast üle kuulata kaht prostituuti.

Sarnane seksiskandaal tabas Colombias mullu aprillis USA salateenistust, kui paarkümmend Cartagena linnas president Barack Obama visiidi turvameetmeid ette valmistanud agenti ja sõjaväelast prostituutidelt seksi ostmisega vahele jäid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles